Het zwembad

Uw Droom Vakantiehuis met prive zwembad in Portugal? Welkom in Casa Josephina:
Uw luxe Algarve villa met zwembad !

Omringd door struiken en planten (dus geheel prive), ligt voor uw vakantiehuis het fantastische grote zwembad (6x12 m) met een zonnig en royaal terras eromheen. Dit sfeervolle zwembad van uw Algarve villa straalt volledige rust, gezelligheid, comfort en genot uit! Laat u verleiden...

Er staan uiteraard ruim voldoende ligbedden en tuinsets met diverse parasols voor schaduw. Uw royale prive vakantie zwembad nodigt uit tot een verkoelende duik in het kristal heldere water, wat baantjes trekken of lekker relaxed dobberen op een luchtbedje! Het terras is groot genoeg om hier heerlijk te ontbijten, lunchen, een drankje te nemen of zelfs te dineren.

Vaak komen tegen het eind van de middag een paar zwaluwtjes een slokje water drinken uit uw prive zwembad; een schattig en lief gezicht! Uw zwembad zelf en de tuin eromheen zijn te verlichten, hetgeen uw vakantiehuis ‘s avonds een sprookjesachtig en romantisch effect geeft.
Uw droom vakantie villa huren Portugal? Dan moet u zeker naar Casa Josephina toe! Absoluut! Dit prachtige grote zwembad is daar een van de vele redenen voor.
Kijk ook verder naar onze home pagina; klik op: www.portugal-huis-huren.nl.