De Algarve Sport

De Algarve, Portugal Paradijs voor Golfers

Vanuit uw luxe Algarve villa al uw sport plezier snel bereikbaar!

Sportief gezien kunt u in de oostelijke Algarve zeker aan uw trekken komen. Een verscheidenheid aan watersporten, zoals (catamaran) zeilen, surfen, duiken, big-game vissen of dolfijnen kijken maar ook paragliding, skydiving, kortom; te veel om op te noemen.

Voor de kindertjes is de Algarve ook een paradijs: er zijn diverse dierenparken, pony rijden, karten, Aqua parken, Zoo-Marine, miniatuur golf mogelijkheden en zelfs zwemmen met dolfijnen!
Ook deze informatie kunt u vinden op: http://www.algarve-portal.com/en/sport_leisure/parks/.

Maar het is ook heerlijk om lange wandelingen over de verlaten stranden, in de lagune, of in de heuvels maken, te fietsen over de vele kleine weggetjes of te mountainbiken over de onverharde zandpaden.

Houdt u van zeilen of surfen dan kunt u in de Algarve ook uw hart ophalen. Kijk bijvoorbeeld eens op: www.algarveocean.com

En natuurlijk staat de Algarve in de hele wereld bekend om zijn zeer vele, fantastische golf mogelijkheden, voor zowel professionele als amateur golfers! In 2006 is de Algarve dan ook beloond met de Top Travel Award als the beste golf besteming in de wereld!
U vindt ze allemaal op deze link: www.algarvegolf.net.

Boek dus snel uw droom vakantiehuis huren Portugal en kom een prachtige vakantie beleven in Casa Josephina!